top of page

OPVOEDCOACHING

voor ouders met pit in huis

Ik sta graag voor je klaar

Soms is het gewoon fijn als er iemand naast je gaat staan en haar hand uitsteekt. Pak mijn hand, ik sta voor jou klaar.
Kijk hieronder even hoe jij mijn  hulp het liefst wil inzetten.

Losse elementen website5_lowres.png

TRAJECT VOOR OUDERS

Samen met mij in een traject aan de slag met échte verandering bij jullie thuis. Klaar met continu op eieren lopen en klaar met niet meer weten wat wel nog zou kunnen werken?

Anders dan in een losse sessie waarin vooral inzicht ontstaat, kan ik je tijdens een traject echt begeleiden van inzicht naar de oh-zo-welkome verandering die bij jullie thuis merkbaar zullen zijn. Bij jou, maar zeker ook bij jouw zoon of dochter.

INVESTEER IN JOUW GEZIN

3 sessies            € 432,-  

5 sessies            € 720,-

SESSIE

Tijdens een sesie bekijken we samen wat er vanuit het samenspel hooggevoeligheid en een sterke wil bij jouw kind en bij jou/jullie gebeurt.

We bouwen aan inzicht en concrete handvatten, zodat jullie thuis met een andere aanpak weer de regie voelen en snel verandering merken.

INVESTERING

Uurtarief                  € 96,-

Doorgaans 1,5 uur    € 144,-  

Losse%2520elementen%2520website6_edited_

Even kijken of wij een klik hebben om samen op te trekken?

Of heb je een vraag over welke vorm van hulp het beste bij jou past?

Heb je twijfels of een coach wel iets voor je is?

  

Laten we even bellen. Rustig kennismaken en verkennen.

Schroom niet, de stap te maken en hulp te vragen. Ook als je denkt dat jouw opvoedprobleem of vraagstuk wel heel klein is, kan het aan je vreten als vader of moeder.

 

Ik kijk graag met je mee over de eeuwige strijd met tandenpoetsen of naar bed gaan bijvoorbeeld. Niet kunnen slapen van jouw kind. En dus heb je zelf inmiddels de wallen op jouw knieën hangen. De flinke driftbui die standaard volgt na een schooldag. Het leren maken van afspraken, die wel werken.

Maar ik kijk ook met je mee naar de grotere, structurele veranderingen die wellicht nodig zijn. Bijvoorbeeld de algehele dynamiek in jullie gezin. Of jouw natuurlijke reactie op het gedrag van je kind. Het relaxter kunnen zijn als vader of moeder. Of het hebben van een kort lontje en daar vanaf willen. Maar ook stoeien met regels en eigen grenzen. Grenzen die van jouw en jouw ex-partner zo verschillen en hoe je daarmee omgaat. Hulp nodig hebben bij opvoeden zonder straffen en belonen. Terwijl je de vrees hebt dat jouw kind vanaf dan over je heen walst, ook al heb je door dat het straffen en belonen helemaal niet werken. Noem maar op…

Ik ben er graag voor je!

Liefs Brenda

bottom of page