top of page

Leestip: Draakje vurig op school

Een super leuke serie vol herkenning voor hooggevoelige kindjes die lekker wilskrachtig zijn. Dat is de reeks boeken over ‘Draakje vurig’.

Dit prentenboek op rijm zorgt voor heel wat herkenning bij enthousiaste, vurige jongens en meiden met een piepklein, gevoelig hartje. En dat het zo formidabel aansluit is logisch, gezien de expertise bij schrijvers Josina Intrabartolo (o.a. schrijver van de verhalen van Kabouter Langmuts en Ridder Zeldenmoed) en Janneke van Olphen (grondlegger in de psychologie van het begrip hooggevoelig met een sterke wil).


Samenvatting

In dit boek ‘Draakje vurig op school’ vindt Draakje het heerlijk zo samen met alle vriendjes en vriendinnetje. Hij doet razend zijn best, zodat de juf hem goed zal vinden en zijn werk perfect is. Al die gezelligheid en die hoge lat vragen wel enorm veel van Draakje vurig. En dat zorgt voor het spuwen van vuur, zodra school uit is.


Voor wie

Leeftijd 3-7 jaar

Ook voor ouders brengt dit een heleboel herkenning.


Je vindt het boek hier voor €12.95 (of kijk eens in jouw bieb)


Gratis download

Bij de boekenserie van Draakje vurig kun je voor thuis ook een hele leuke spanningsmeter in elkaar zetten. Gratis te downloaden en leuk voor jouw eigen draakje.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page